Hansel si Gretel

Focused Athlete Doing Abdominal Exercises On Gym Stock Photo and Royalty Free Image workout for biceps revival fitness – 931 saint lawrence st gonzales, tx – health & fitness, exercise & fitness programs – (830)-203-5076

Hansel și Gretel

26 Iunie – ora 11.00


Afis Teatru Infinit

Doi copii  abandonați într-o pădure, descoperă un mare adevăr –  iubirea de frate învinge orice obstacol. Niciun pericol din lume nu-ți stă în cale atunci când ai alături un om care crede în tine, un om pe care ești gata să-l aperi cu prețul propriei vieți.

Pădurea adâncă, cu pericolele și capcanele sale este lumea noastră prin care înaintăm la orice vârstă și în fiecare zi în căutarea unui sens în viață și pentru a găsi un drum mai bun.

Poate, dacă fiecare dintre noi am avea doar grija noastră, am înainta mai lesne, am avansa mai ușor, dar am fi singuri și nu am putea face niciodată față abandonului. Dragostea, responsabilitatea și solidaritatea sunt elementele cheie care ne ajută să ne regăsim și să reușim să trecem peste orice obstacol și să înfruntăm forțele malefice.

Unul dinte cele mai cunoscute basme ale copilăriei – ”Hansel și Gretel” -, stă la baza spectacolului cu același nume, realizat de Teatru Infinit într-o concepție nouă și originală. Un spectacol destinat copiilor, recomandat și adulților.


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *