Stele în lumina dimineții de Aleksandr Galin

Un spectacol de teatru și de viață, „Stele în lumina dimineții” aduce pe scena Teatrului Infinit o poveste din perioada sovietică a anilor ’80, cu teme și personaje încă de actualitate.

În timpul Olimpiadei de la Moscova, femeile de moravuri ușoare din capitala Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste au fost gonite din oraș pentru a nu păta imaginea patriei. Printre ele – Lora, care visează o nouă viață alături de Aleksandr, un pacient internat într-un spital de boli mintale; Anna – o „carieristă” sufletistă care se refugiază în alcool și Maria – o fată inocentă a cărei singură vină este că s-a aflat în locul nepotrivit la momentul nepotrivit și care încearcă să iasă din situația în care se află cu ajutorul lui Nikolai, un milițian zelos, fiul Valentinei, zbirul responsabil de comportamentul fetelor pe perioada Olimpiadei.

Va reuși Lora să evadeze cu nebunul ei sau va fi readusă brutal de către Klara, colega ei de breaslă, în lumea decadentă pe care încearcă s-o părăsească? Va scăpa Maria de anatema aruncată asupra ei pe nedrept?

Veți afla toate răspunsurile la finalul spectacolului „Stele în lumina dimineții” de Aleksandr Galin.

REGIA: Tony Adam Horațiu

Cu: Miruna Săndulescu, Christina Cârcei, Roxana Niciev, Raluca Sava, Ionuț Becheru, Andrei Panait, Alessandro Dănescu.