IEPURELE ALB, IEPURELE ROSU

Compania independentă Jamais-Vu, compania de producție berlineză Aurora Nova și cunoscutul dramaturg iranian Nassim Soleimanpour prezintă, în premieră în București, monodrama – Iepurele Alb, Iepurele Roșu/White Rabbit, Red Rabbit.
Un spectacol – Fără regizor. Fără repetiții. Fără decor.
De la premiera sa din 2011, „Iepurele alb, iepurele roșu”/„White Rabbit Red Rabbit” a fost tradusă în peste 25 de limbi și a devenit una dintre cele mai jucate piese de teatru. Cele peste 1000 de reprezentații au atras în distribuție nume sonore din teatru și film: Whoopi Goldberg, Nathan Lane, John Hurt, Simon McBurney, Stephen Fry, Sinead Cusack, Marcus Brigstocke și Ken Loach.
Nassim Soleimanpour este un dramaturg iranian, devenit cunoscut în special pentru piesa „White Rabbit Red Rabbit”, premiată în cadrul Festivalului Dublin Fringe. Pe parcursul activității, producătorul a fost recompensat cu premiile Summerworks Outstanding New Performance Text și The Arches Brick (Edinburgh Fringe), inclusiv mai multe nominalizări la Total Theatre și premiile Brighton Fringe Pick of Edinburgh.
Fără să cunoască textul, fără repetiții în prealabil, 9 actori vor avea ocazia de a juca o singură dată monodrama Iepurele Alb, iepurele Roșu.
Vă așteptăm la Teatru Infinit:
Alex Bogdan – 19 Martie, ora 19.00
Mihaela Sîrbu – 26 Martie, ora 19.00
Sorin Miron – 9 Aprilie, ora 19.00
Alex Ion – 30 Aprilie, ora 19.00
Andrei Huțuleac – 7 Mai, ora 19.00
Ștefan Huluba – 21 Mai, ora 19.00
Alexandru Papadopol – 29 Mai, ora 19.00
Corina Moise – 4 Iunie, ora 19.00
Delia Riciu – 18 Iunie, ora 19.00
Notă de la producător: Această piesă NU este politică și nu ar trebui prezentată sau tratată ca atare. Ea operează la un nivel mai profund, metaforic și evită în mod deliberat comentariul politic deschis. Mass-media și agenții de presă trebuie să țină cont de faptul că dramaturgul locuiește în Iran. Prin urmare, cerem presei să fie judicioasă în reportajele lor.